Novosti

Olujno nevrijeme - obavijest građanima

Olujno nevrijeme - obavijest građanima

Tijekom nevremena 19.7.2023. zabilježena su oštećenja na svim grobljima s kojima podružnica Gradska groblja upravlja. Na svim grobljima u tijeku je uklanjanje drveća sa glavnih cesta i staza unutar groblja, a zatim slijedi popisivanje nastale štete. Podružnica Gradska groblja angažirala je sve raspoložive timove kako bi sanirali oštećenja i omogućili nesmetano kretanje po grobljima našim sugrađanima, u što kraćem vremenskom roku. Korisnici čija su grobna mjesta oštećena od pada drveća uslijed nevremena na dan 19.7.2023. godine, dobit će obavijest o nastaloj šteti sa uputom o daljnjem postupanju. Ispraćaji i sprovodi održavaju se sukladno ugovorenim rasporedima. Molimo građane da do daljnjega ne posjećuju groblja, ukoliko nije nužno.

Molimo vas da sve prijave šteta nastalih na imovini uslijed posljedica nevremena od 19.7.2023. kao što je pad spomenika i drugih nadgrobnih elemenata, prijavite na stranicama Grada Zagreba preko za to objavljenog obrasca.

GRAD ZAGREB LINK NA OBRAZAC ZA PRIJAVU ŠTETE

Prijave možete izvršiti i na Gradskim grobljima na e-mail adresu:   gg-info@zgh.hr.
Napomena:
Stranke ne moraju posebno prijavljivati OŠTEĆENJA OD PADA DRVEĆA I GRANA jer će djelatnici tehničke službe popisati i poslikati sva oštećenje nastala od pada stabla i poslati KORISNICIMA obavijesti te upute za daljnja postupanja.


Gradska groblja