Zagrebački Holding  
HR  EN    Mapa webaLinkovi
 
 
Tražilica pokojnika gradskih groblja grada Zagreba

Mirogoj

Mirogoj, ne samo kao groblje, posljednje počivalište naših pokojnih nego kao i “muzej na otvorenom“ spremno dočekuje svoje posjetitelje očaravajući ih svojim mirom i ljepotom. Kako bi Mirogoj blistao svakim danom svom svojom ljepotom, djelatnici Gradski groblja svakodnevno se brinu za ljepotu i uređenost groblja u cijelosti, održavajući parkove, cvijetnjake, drveće, prilazne aleje…

Kako bi korisnicima naših usluga pružili što ugodnije prostorije za ugovaranje istih, izvršili smo preseljenje stručnih službi u zgradu odarnice i mrtvačnice (ulaza sa bočne strane) na Mirogoju. Obnovom radnih prostorija, našim korisnicima koji dolaze ugovarati usluge, osigurane su adekvatne čekaonice a za red prijema korisnika usluga kod referenata, ovisno o usluzi koju korisnik potražuje, postavljeni su “redomati“.

S ciljem poboljšanja kvalitete naših usluga, uvedeni su “elektromobili“. Dosadašnji način prijevoza pokojnika i vijenaca sa odra do grobnog mjesta pomoću kolica, zamijenjen je specijalno dizajniranim i prilagođenim vozilima “elektromobilima“ koji svojim izgledom daju dodatnu uzvišenost prilikom samog sprovoda.

Budući da su najučestaliji posjetitelji Mirogoja uglavnom ljudi starije dobi, kao usluga uvedena je vožnja posjetitelja “elektromobilom“ koja je za sada u potpunosti besplatna a pruža se na području groblja Mirogoj i groblja Gaj urni – Krematorij.


JAVNI PRIJEVOZ

S Kaptola voze autobusne linije:
  • 106 Kaptol-Mirogoj-Krematorij
  • 226 Kaptol-Remete-Svetice

ZA DETALJNIJE NACRTE POSLUŽITE SE TRAŽILICOM POKOJNIKA