Zagrebački Holding  
HR  EN    Mapa webaLinkovi
 
 
Tražilica pokojnika gradskih groblja grada Zagreba

Pogrebna oprema

Na Gradskom groblju Mirogoj i Markovo polje moguće je, uz dosad osnovne usluge ispraćaja, kremiranja i pokopa, ugovoriti kompletnu pogrebnu uslugu na jednome mjestu.
 
U najtežim trenucima koji se proživljavaju gubitkom voljenih osoba, u novouređenom salonu pogrebne opreme u objektu mrtvačnice na groblju Mirogoj, na diskretan i primjeren način može se izabrati i ugovoriti kupnja kompletne pogrebne opreme, te svih preostalih usluga koje prate događaj i čine ga dostojanstvenim.
 
Obratite se s punim povjerenjem zaposlenicima prodaje, koji će Vam u reprezentativnom prodajnom prostoru i salonu pogrebne opreme iskazati dostojnu pažnju, te uz osnovne pogrebne standarde, simbolično nazvane STANDARD KREMATORIJ, STANDARD MIROGOJ, STANDARD GRADSKA GROBLJA i STANDARD ZAGREB, predstaviti cjelokupan raspon usluge i prednosti koje ostvarujete suradnjom sa Gradskim grobljima.
 
Vjerujemo da ćete novost u ponudi Gradskih groblja i pomno odabrane standarde pogrebne opreme, te mogućnost ugovaranja cjelokupne usluge na jednom mjestu, prihvatiti kao iskaz emotivne solidarnosti i priliku da najteže trenutke proživite s dužnim pijetetom, nužnim i opravdano očekivanim u tim trenucima.