Zagrebački Holding  
HR  EN    Mapa webaLinkovi
 
 
Tražilica pokojnika gradskih groblja grada Zagreba

WEB GIS TRAŽILICA POKOJNIKA

QR kod - Tražilica pokojnika i raspored ukopa i ispraćaja

Očitajte ovaj QR kod putem aplikacije na Vašem mobilnom telefonu kako biste pristupili WEB GIS tražilici pokojnika i rasporedu ukopa i ispraćaja ili upišite u svoj internet pretraživač slijedeću adresu:  http://goo.gl/OrKaZ5.
Područje Mirogoja pokriveno je s 14 informativnih ploča. Na 7 postojećih obnovljen je sadržaj, a postavljeno je i 7 novih. Na svakoj informativnoj ploči nalazi se numerirani plan dijela groblja koji pojedina ploča pokriva te popis znamenitih osoba i spomen obilježja.
U donjem desnom dijelu informativnih ploča nalazi se QR kôd s poveznicom na Internet aplikaciju prilagođenu “pametnim” telefonima koja sadrži 2 modula: „tražilicu pokojnika“ i „raspored ispraćaja“. Aplikaciju će moći pokrenuti vlasnici velikog broja pametnih telefona različitih proizvođača, a dovoljno je da imaju podatkovnu vezu na Internet i instaliranu neku od besplatnih aplikacija za čitanje QR kôda ili adresu aplikacije mogu i manualno prepisati s ploče u svoj Internet preglednik.
Time se “statični” sadržaj informativnih ploča na svojevrstan način dopunjava uvijek aktualnim podacima kojima upravljaju GG Zagreb.